Pure StreamR Splash Charcoal

99,99 

Sem na zalogi!

EAN: 759454545031 Šifra: 1006378 Kategoriji: ,

Opis

StreamR Splash vam omogoča, da uživate v Bluetooth zvočniku v super prenosnem faktorju oblike, z dodatno prednostjo, da je do globine enega metra vodoodporen do 30 minut, zahvaljujoč svoji klasifikaciji za vodo in prah IP67.
Uživajte v DAB+ radiu, pa tudi vsej svoji najljubši glasbi in podcastu – na plaži, kampiranju ali celo v kopalnici. Možnosti je neskončno. Funkcija Alexa je na voljo prek aplikacije Pure Home na vašem telefonu, ki vam omogoča, da od glasovnega pomočnika vprašate za predvajanje glasbe iz Amazon Music ali TuneIn, odgovarjate na vprašanja in drugo – vse v majhnem paketu, ki zagotavlja zvok, ki presega velikost.

Prenosni, pripravljeni na prostem in dolgotrajni
Naj bodo dobri časi in melodije pretočni kamorkoli greste. Preko Bluetooth ali integriranega dodatnega kabla. Lahko pa uživate v svojih najljubših digitalnih radijskih oddajah z najboljšo funkcionalnostjo radia DAB+. Nastavite svoje najljubše radijske postaje na enega od štirih vogalnih prednastavljenih gumbov.

StreamR Splash oddaja zvok za lahko uporabo na prostem, ne da bi vas skrbelo za kapljice iz bazena ali nepričakovane prhe. Z 20-urno življenjsko dobo baterije, robustno zasnovo in snemljivo bungee vrvico, ki uporabnikom omogoča, da zvočnik pritrdijo na nahrbtnik, šotor in drugo, ima StreamR Splash moč, kolikor lahko trajajo vaše avanture.

Alexa z enim dotikom
StreamR Splash je eden edinih prenosnih zvočnikov Bluetooth na trgu, ki ponuja dostop do glasovne storitve Alexa. Vgrajeni mikrofon se prek Bluetooth poveže z aplikacijo Pure Home na vaši mobilni napravi, ki se z Alexa poveže z Wi-Fi ali mobilnimi podatki, kar prinaša udobje virtualnega pomočnika s seboj ne glede na lokacijo. Od vremenskih napovedi, do razporeda koledarja in vsega vmes, uživajte Alexa v gibanju, skupaj z Bluetoothom, digitalnim radio in dodatnim povezovanjem.

Glavne specifikacije
– Bluetooth® v4.2
– Bluetooth Low Energy
– Frekvenčni rang : 2402-2480MHz
– Maksimalna moč : – 0.3dBm (EIRP)

Sprejem radia: DAB+, FM

Audio:
– 10W RMS
– 1 x 1.6″ Gonilnik
– 1 x Pasivni radiator
– Vgrajen Digitalni signalni procesor (DSP)

Baterija:
– Integrirana napolnjiva Lithium-ion; 3.7v, 5200 mAh
– Predvajanje do 20ur na srednji jakosti
– Čas polnjenja: do 8 ur na standardni 5V 1A USB vtičnici

Prikazovalnik:
– 1.0″ Mono LCD