Pure Evoke Play Coffee Black

219,99 

Sem na zalogi!

EAN: 759454300227 Šifra: 1006604 Kategoriji: ,

Opis

Glasbeni sistem za življenje
Zabava, informacije in najboljše, kar ponuja internet v smislu zvočnih virov, zapakiranih v vsestranski glasbeni sistem, ki ga ni mogoče postaviti v (le) eno sobo. Ne glede na to, ali gre za podcaste ob zajtrku, vašo najljubšo radijsko postajo med gospodinjskimi opravili/vrtnarjenjem ali seznam predvajanja Spotify na družinski večerji, Evoke Play služi vsaki priložnosti. Za poslušanje zvoka ni omejitev in zahvaljujoč ročaju in dodatni bateriji (ni priložena, na voljo posebej) je Evoke Play pripravljen za vsako priložnost.

Okusi so različni, radijske postaje tudi
Evoke Play ni samo zelo pameten v svojem formatu, ampak tudi pameten radio. Kot tak je Evoke Play pripravljen na vsako kakovost sprejema, saj združuje tradicionalni analogni radio (FM), digitalni radio (DAB) in internetno povezljivost za še bolj zanesljivo in robustno izkušnjo poslušanja. Pametni radio ponuja več možnosti, močnejši radijski sprejem, pretakanje zvoka podcastov na zahtevo in možnost preprostega zagotavljanja, da bo naprava na tekočem s posodobitvami. V malo verjetnem primeru slabih FM/DAB+ signalov je Evoke Play pripravljen z več kot 85.000 internetnimi radijskimi postajami in podcasti z vsega sveta prek internetne povezave.

Povečaj glasnost glasbe
Kot sodoben glasbeni sistem za vso družino, Evoke Play ponuja tudi Spotify Connect, ki ga lahko izberete kot vir zvoka neposredno na enoti. Preprosto povežite telefon, prenosnik ali tablični računalnik v isto omrežje Wi-Fi kot Evoke Play, kliknite skladbo v aplikaciji, izberite Play kot razpoložljivo napravo in začnite poslušati.

Poslušajte, kar želite, kadar želite
Za druge storitve pretakanja, kot so Amazon Music, Tidal, Apple Music ali Deezer, Evoke Play ponuja Bluetooth dostop do vaše najljubše vsebine.

Kjerkoli (v) domu
Z izbirnim ChargePAK-om Evoke Play (ni priložen, na voljo posebej) ni omejen s prostorom. Ne glede na to, ali gre za peko na žaru na terasi ali poslušanje podcasta v zasebnosti svoje sobe, z 12-urno življenjsko dobo baterije je Evoke Play lahko doma kjer koli. Udobna oblika, prijetna teža in praktičen ročaj za nošenje naredijo Play popoln spremljevalec doma in drugod.

Enostaven za uporabo za vsakogar
Preklop na naslednjo skladbo ali celo shranjevanje nove priljubljene postaje je hiter zahvaljujoč pregledni nadzorni plošči. Najpomembnejše dnevne rutine so jasno in takoj vidne na površini Evoke Play. Zložljiv zaslon ne zagotavlja le sodobnega videza naprave in omogoča lažje prenašanje z lokacije na lokacijo, temveč skriva tudi naprednejše nastavitve menija. Za posebne priložnosti, kot je izbira avdio virov, nastavitev Bluetooth ali nastavitve izenačevalnika, preprosto obrnite zaslon in odkrijte LCD zaslon z intuitivno nadzorno ploščo.

Oddaja zvok, ki navdihuje
Z impresivnimi 40 W zvočne moči Evoke Play ponuja pravo vzdušje za vsako priložnost. Dva 20 mm visokotonca in 3,5-palčni nizkotonec zagotavljata prepričljiv stereo zvok tudi v pametni velikosti, bodisi prek Spotify Connect, Bluetooth, internetnega radia, DAB+ bodisi FM.

Zasnovan za vsak bivalni prostor
Sodobnega zvoka v tako kompaktni obliki še nikoli nismo videli. Glasbeni sistem se brezhibno prilega na knjižno polico, kuhinjski kotiček ali omaro na hodniku. Zvok, ki ga je enostavno postaviti za vsak dom, brez potrebe po meritvah in premišljevanju. Sprednji del glasbenega sistema, ki je prevlečen s kakovostno volneno tkanino iz 90 % ekološko certificirane in reciklirane volne, poskrbi za dodatne domače poudarke. Podobno kot pameten majhen kos pohištva, Evoke Play dopolnjuje prostor z dvema subtilnima barvama:

Coffee Black – topel, a temen odtenek, ki vašemu domu doda sproščeno vzdušje z udobjem tople skodelice kave zjutraj.

Bombažna bela – umazano bela, ki daje čist poudarek z lahkotnostjo svežega perila.

Standard Bluetooth: 4.2
Avdio vhodi: Bluetooth
Wifi kompatibilne pretočne vsebine: Spotify
Radijski sprejemnik: FM
DAB: Podprt (DAB/DAB+)
Spletni radio: Podprt
Možnost alarma: Da (2)
Snooze: DA
Barvni zaslon: DA
Izhodna moč: 40W
Možnost dokupa baterije: DA

Dodatne informacije

Pure

Evoke

Morda vam bo prav tako všeč…