Pure Elan Connect Charcoal

79,99 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

EAN: 759454484828 Šifra: 1006487 Kategoriji: ,

Opis

Čisti Elan Connect
Odkrijte svet glasbe in radia z radiem Elan Connect. Z dostopom do radia DAB+ / FM, internetnih radijskih postaj po vsem svetu in brezšivne povezave Bluetooth Elan Connect ponuja neprimerljivo izbiro poslušanja. Radio ima živahen barvni zaslon in jasno postavitev gumbov, ki omogoča hitro in enostavno navigacijo. Z možnostjo upravljanja prek kabla USB ali baterij (4 x AA) Elan Connect napolni vsak prostor z radiem in najljubšo glasbo.

Več kanalov v digitalni kakovosti
Digitalni radio DAB+ ponuja pestro izbiro odličnih, pogosto ekskluzivnih vsebin v zelo podrobnem digitalnem zvoku. Elan Connect samodejno poišče vse razpoložljive digitalne kanale v bližini za nezapleteno poslušanje. Obstaja tudi FM radio za vse postaje, ki še niso postale digitalne.

Radijski svet
Z dostopom do več kot 25.000 internetnih radijskih postaj z vsega sveta se vedno najde nekaj za vaš osebni okus.

Povezljivost Bluetooth
S priključitvijo pametnega telefona, prenosnika ali tablične naprave na Elan Connect radio postane osebni brezžični zvočnik. Priljubljeni seznami predvajanja iz katere koli aplikacije se pretakajo v visokokakovostnem digitalnem zvoku.

Odlična kakovost zvoka
Kakovostni zvok je standardno pri Elan Connect. Poslušajte svoje najljubše postaje, poddaje in osebne sezname predvajanja prek 3W zvočnika v kombinaciji z digitalnim ojačevalnikom za jasen in naraven zvok. Z nastavljivimi nastavitvami nizkih in visokih tonov lahko zvok prilagodite osebnim željam in ohranite stalen nadzor nad izkušnjo poslušanja. Shranite svoje osebne nastavitve v My EQ ali uporabite eno od ostalih 8 razpoložljivih nastavitev EQ.

Hiter in intuitiven nadzor
2,4-palčni zaslon TFT podjetja Elan Connect prikazuje informacije o postajah in naslovnice albumov v barvah. V kombinaciji s preprosto in čisto postavitvijo gumbov postane navigacija otroška igra.

Za dom
Prenosni Elan Connect lahko napajate s priloženim napajalnim kablom USB ali z baterijami 4xAA, zaradi česar je idealen za številne različne lokacije po hiši. Elan Connect vključuje funkcije, kot sta budilka in časovnik spanja.

Pakirano s funkcijami
S skupno 20 prednastavitvami postaj na vir (DAB+, FM, Internet) in 3 gumbi za hitri dostop lahko na Elan Connect enostavno poiščete svoje najljubše postaje. Zasebno poslušanje je možno tudi prek izhoda za slušalke, ne da bi motili druge.

Zasnovan in zasnovan v Veliki Britaniji
Kot vsi izdelki Pure so tudi Elan Connect razvili in zasnovali strokovnjaki iz Velike Britanije.

Tehnične specifikacije
Radio: DAB, DAB+, FM
Zajeti frekvenčni pasovi (digitalni): pas III (174–240 MHz)
Pokrite frekvence (VHF): 87,5 MHz – 108 MHz
Bluetooth: V4.2 / 2.4G do 2.480G / Največja prenosna moč RF 2 dBm / BT na napravi
Zvočnik: 2,5 palca 4 ohmi 3W
Izhodna moč zvoka: RMS 2,5 W
Vhodi: mikro USB
Izhodi: 3,5 mm
Antena: teleskopska
Podprto delovanje akumulatorja: 4xAA
Zaslon: 2,4-palčni TFT
Kabel: napajalni kabel USB
Prednastavljeni gumbi: 3

Dodatne informacije

Pure

Connect

Morda vam bo prav tako všeč…