Pure Elan Connect+ Charcoal

99,99 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

EAN: 759454484842 Šifra: 1006486 Kategoriji: ,

Opis

Čisti Elan Connect+
Elan Connect+ združuje najboljše iz digitalnega radia, brezžičnega pretakanja glasbe in stereo zvoka po dostopni ceni. Z dostopom do programov po vsem svetu in povezavo Bluetooth ponuja Elan Connect+ neprimerljivo paleto možnosti poslušanja. Povezava Bluetooth Pure in najnovejša napredna avdio tehnologija bo vašo najljubšo glasbo in zvok popeljala na novo raven užitka ob poslušanju. Popoln barvni zaslon in čista postavitev gumba omogočata hitro in enostavno navigacijo. Poleg tega lahko ta prenosni radio uporabljate v kateri koli sobi.

Več kanalov v digitalni kakovosti
Digitalni radio DAB+ ponuja pestro izbiro odličnih, pogosto ekskluzivnih vsebin v zelo podrobnem digitalnem zvoku. Elan Connect+ samodejno poišče vse razpoložljive digitalne kanale v bližini za nezapleteno poslušanje. Obstaja tudi FM radio za vse postaje, ki še niso postale digitalne.

Radijski svet
Z dostopom do več kot 25.000 internetnih radijskih postaj z vsega sveta se vedno najde nekaj za vaš osebni okus.

Povezljivost Bluetooth
S priključitvijo pametnega telefona, prenosnika ali tablične naprave na Elan Connect+ radio postane osebni brezžični zvočnik. Priljubljeni seznami predvajanja iz katere koli aplikacije se pretakajo v visokokakovostnem digitalnem zvoku.

Odlična kakovost zvoka
Kakovostni zvok je standarden pri Elan Connect+. Poslušajte svoje najljubše postaje, poddaje in osebne sezname predvajanja prek 2x3W zvočnika v kombinaciji z digitalnim ojačevalnikom, da zagotovite jasen in naraven zvok. Z nastavljivimi nastavitvami nizkih in visokih tonov lahko zvok prilagodite osebnim željam in ohranite stalen nadzor nad izkušnjo poslušanja. Shranite svoje osebne nastavitve v My EQ ali uporabite eno od ostalih 8 razpoložljivih nastavitev EQ.

Hiter in intuitiven nadzor
2,4-palčni zaslon TFT podjetja Elan Connect+ prikazuje informacije o postajah in naslovnice albumov v barvah. V kombinaciji s preprosto in čisto postavitvijo gumbov postane navigacija otroška igra.

Za dom
Prenosni Elan Connect+ lahko napajate s priloženim napajalnim kablom USB ali z baterijami 4xAA, zaradi česar je idealen za številne različne lokacije v hiši. Elan Connect+ vključuje funkcije, kot sta budilka in časovnik spanja.

Nabit s funkcijami
S skupno 20 prednastavitvami postaj na vir (DAB+, FM, Internet) in 3 gumbi za hitri dostop lahko na Elan Connect+ enostavno poiščete svoje najljubše postaje. Zasebno poslušanje je možno tudi prek izhoda za slušalke, ne da bi motili druge.

Zasnovan in zasnovan v Veliki Britaniji
Kot vsi izdelki Pure so tudi Elan Connect+ razvili in izdelali strokovnjaki iz Velike Britanije.

Tehnične specifikacije
Radio: DAB, DAB+, FM, internetni radio
Zajeti frekvenčni pasovi (digitalni): pas III (174–240 MHz)
Pokrite frekvence (VHF): 87,5 MHz – 108 MHz
Bluetooth: V4.2 / 2.4G do 2.480G / Največja prenosna moč RF 2 dBm / BT na napravi
Zvočnik: 2,5-palčni 4ohm 3W * 2
Izhodna moč zvoka: RMS 2,5 W * 2
Vhodi: mikro USB
Izhodi: 3,5 mm
Antena: teleskopska (FM in DAB), na modulu (WLAN in BT)
Podprto delovanje akumulatorja: 4xAA
Zaslon: 2,4-palčni TFT
Kabel: napajalni kabel USB
Prednastavljeni gumbi: 3

Dodatne informacije

Pure

Connect+