Playstation PS5 kamera

59,99 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

EAN: 711719321101 Šifra: 1006446 Kategorije: , ,

Opis

Prilagodite deljenje svojega načina igranja
HD kamera se ponaša z dvema objektivoma za zajem v ločljivosti 1080p in vgrajenim stojalom, ter se popolnoma ujame z orodji za odstranjevanje ozadja v konzoli PS5, s čimer vas postavi v središče dogajanja.

Zajemite nepozabne trenutke
Medtem ko uživate v najbolj epskih trenutkih igranja se posnemite z dvema širokokotnima objektivoma kamere, ki zagotavljata tekočo in ostro sliko v polni visoki ločljivosti. Z gumbom za ustvarjanje na brezžičnem igralnem ploščku DualSense™ hitro ustvarite posnetek ali delite sliko sebe in svojega igranja.

Vgrajeno stojalo
Zagotovite si popoln posnetek s pomočjo prilagodljivega stojala, vgrajenega v HD kamero. Njegova kompaktna zasnova omogoča, da kamero varno namestite nad ali pod televizor, hkrati pa lahko natančno prilagodite kot snemanja, tako da bo ustrezal vaši postavitvi.

Orodja za odstranjevanje ozadja
Zavzemite osrednje mesto v svojih posnetkih, kar vam omogočajo orodja za odstranjevanje ozadja, vgrajena v konzolo PlayStation®5.

S HD kamero lahko sliki igranja, ki jo delite, dodate tudi sliko sebe. To vam omogoča način slike v sliki. Poleg tega lahko obrežete ozadje ali celo ustvarite popolnoma profesionalen videz s pomočjo zelenega platna.