Playstation PS5 igra The Last Of Us Part I

79,99 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

EAN: 711719406198 Šifra: 1006641 Kategorije: , ,

Opis

Vztrajati in preživeti. Podoživite priljubljeno igro, ki je vse začela, prenovljeno za konzolo PlayStation®5.

Doživite čustveno pripovedovanje zgodbe in nepozabne like v igri The Last of Us, ki je prejela več kot 200 nagrad za igro leta.

V opustošeni civilizaciji, kjer divjajo okuženi in prekaljeni preživeli, je Joel, utrujen protagonist, najet, da pretihotapi 14-letno Ellie iz vojaške karantene. Vendar se tisto, kar se začne kot majhna služba, kmalu spremeni v brutalno potovanje po državi.

Vključuje celotno zgodbo The Last of Us za enega igralca in slavno poglavje prednapovedi Left Behind, ki raziskuje dogodke, ki so za vedno spremenili življenje Ellie in njene najboljše prijateljice Riley.

– Prenovljen za PlayStation 5
Popolnoma prenovljena z uporabo najnovejše tehnologije Naughty Dog PS5™ z napredno vizualno podobo, popolnoma integriranimi funkcijami brezžičnega krmilnika DualSense™ in še več.

– Zvesta predelava
Doživite čustveno pripovedovanje zgodbe in nepozabna lika Joela in Ellie v igri The Last of Us ter raziščite dogodke, ki so za vedno spremenili življenje Ellie in njene najboljše prijateljice Riley v kritično hvaljenem poglavju prednapovedi Left Behind.

-Povsem nova izkušnja
Popolna prenova prvotne izkušnje, zvesto reproducirana, vendar z vključeno posodobljeno mehaniko igranja, izboljšane kontrole in razširjene možnosti dostopnosti.

Vživite se v izboljšano pripoved zgodbe, učinkov, obrazne animacije ter izboljšanim raziskovanjem in bojem.