Playstation PS5 igra Ratchet&Clank: Rift Apart

79,99 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

EAN: 711719826699 Šifra: 1006535 Kategorije: , ,

Opis

Skačite med dimenzijami z Ratchetom in Clankom, ki se spopadata z zlobnim vladarjem iz druge realnosti. Skačite med svetovi, polnimi akcije, in onkraj pri neverjetnih hitrostih – skupaj z osupljivo podobo in noro orožarno – intergalaktična pustolovca prihajata na konzolo PS5™.

Intergalaktična pustolovca se vračata na velika vrata v igri Ratchet & Clank: Rift Apart.

Neverjetno orožje
Zloben robotski vladar želi pokoriti svetove v več dimenzijah. Trenutno se spravlja na dimenzijo, v kateri živita Ratchet and Clank. Otresite prah z neverjetnih orožij tega dinamičnega para in ustavite prihajajoč propad njune dimenzije. Prestrelite se domov z eksplozivno novo orožarno, ki vključuje orožja Burst Pistol, Topiary Sprinkler in Shatterbomb. Švigajte nad mesti, izstrelite se v boj in prehajajte med dimenzijami z novimi pripomočki, ki ne upoštevajo fizikalnih zakonov.

Novi obrazi
Znova združite neverjetni dvojec z zasedbo znanih zaveznikov in novih obrazov – vključno s povsem novo uporniško bojevnico, ki je povsem predana uničenju robotske zalege. Igrajte kot Ratchet in Rivet, skrivnostna nova bojevnica Lombax iz druge dimenzije. Odkrijte povsem nov Clankov interdimenzionalni način igranja.

Neverjetna grafika
Uživajte v interdimenzionalni pustolovščini z osupljivo podobo, neverjetno hitrostjo in imerzivnimi funkcijami, ki jih zagotavlja konzola PlayStation®5. Igro so od temeljev zgradili v priznanem studiu Insomniac Games. Lahko se boste odpravili onkraj videnega, saj bodo dejanja v igri oživela v vaših rokah prek brezžičnega igralnega ploščka DualSense™.

Potujte v slogu
Izkusite intergalaktično zmedo prehodov med dimenzijami, ki združijo nove svetove z igralnostjo. Zrcalite se prek bojišč, da hitro pridobite prednost v boju in popravite planetarne prehode z ugankami, ki se raztezajo čez več dimenzij. Obiščite nikoli prej videne planete in si že znane planete oglejte v alternativni dimenziji. Zdaj so še bolj živahni, saj so polni eksotične flore in favne zahvaljujoč moči konzole PlayStation®5.

Izid igre 11.6.2021