Playstation PS5 igra Ghost of Tsushima Director’s Cut

79,99 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

EAN: 711719714194 Šifra: 1006564 Kategorije: , ,

Opis

Pripravlja se nevihta. Raziščite razširjeno izkušnjo v igri Ghost of Tsushima v tej izdaji Director’s Cut.
Odkrijte skrite lepote Tsushime v akcijski pustolovščini v odprtem svetu avtorjev Sucker Punch Productions in PlayStation Studios, ki je na voljo za PS5 in PS4.

Utrite si novo pot in se nekonvencionalno bojujte za svobodo Tsushime. Zoperstavite se nasprotnikom s katano v samurajskem spopadu. Postanite mojster loka in že od daleč odpravite grožnje ter pričakajte sovražnike v zasedi s taktiko pritajenega delovanja.

Izdaja Director's Cut vsebuje vso dodatno doslej izdano vsebino kot tudi povsem novo vsebino:

– Celotna igra
– Razširitev Iki Island: nova zgodba, mini igre, vrste sovražnikov in več*.
– Spletni sodelovalni način Legends.**
– Digitalna mini umetniška knjiga.
– Ena tehnična točka.*
– Amulet Hachiman’s Favor.*
– Komplet preoblek heroj Tsushime: zlata maska, komplet mečev, konj, sedlo.*
– Komentar režiserja: Ustvarjalna ekipa je skupaj s priznanim japonskim zgodovinarjem pregledala svet v igri Ghost of Tsushima, da bi preverila, kako zvesta je dogodkom iz resničnega sveta, ki so jo navdihnili.

*Predmete v igri odklenete z napredovanjem po zgodbi.
**Za spletno večigralstvo morate biti član storitve PlayStation®Plus. Članstvo PlayStation Plus se redno samodejno zaračunava, dokler je ne prekličete. Veljajo starostne omejitve. Celotni pogoji: play.st/PSPlusTerms.

Ghost of Tsushima: Legends
Ghost of Tsushima: Legends, nova sodelovalna večigralska* izkušnja, ki jo navdihujejo japonske narodne pripovedke in mitologija. Izberite enega od štirih razredov – samuraj, lovec, ronin ali morilec – in igrajte s prijatelji ali prek spletnega iskanja iger v nizu misij na osnovi zgodbe za dva igralca ali preživetvenih misijah z valovi sovražnikov za štiri igralce. Ghost of Tsushima: Legends je na voljo kot brezplačen prenos za lastnike igre Ghost of Tsushima.