Playstation PS5 Dualsense EDGE brezžični kontroler

239,99 

Sem na zalogi!

EAN: 711719444190 Šifra: 1006744 Kategorije: , , , ,

Opis

PS5 EDGE kontroler je izdelan z mislijo na visoko učinkovitost in možnosti osebnih prilagoditev, zato vas vabi, da izdelate lastno edinstveno izkušnjo igranja in igrate na svoj način.

Najdite svojo prednost s prilagodljivimi možnostmi nadzora in profili z možnostjo zamenjave, ki vas lahko pripravijo za vse od turnirjev na profesionalnem nivoju do epskih enoigralskih pustolovščin.

Z nastavitvami lahko pustite svoj edinstveni pečat na brezžičnem DualSense Edge kontrolerju. Odkrijte nekatere glavne značilnosti kontrolerja prek utripajočih ikon spodaj:
DualSense Edge – pogled od spredaj in zadaj na belem ozadju

Tri vrste zamenljivih pokrovčkov za palice vam pomagajo ohraniti udobje med igranjem, ne da bi žrtvovali oprijem ali stabilnost.

Lastnosti:
– Hiter dostop do menija z nastavitvami profila
Preprosto pritisnite gumb Fn in gumb Options med igro, da odprete meni prilagajanja, kjer lahko hitro spremenite svoje nastavitve.
– Prilagodite postavitev nadzornih elementov v svojih najljubših igrah, da bodo ukazi, ki jih potrebujete, vedno tam, kjer jih želite. Svoje konfiguracije gumbov shranite v profil igralca in preklapljajte med njimi, ne da bi zapustili igro.
– Prilagodljivi sprožilci, občutljivost palic in intenzivnost vibriranja
Konfigurirajte občutljivost svoje palice, mrtva območja palice in mrtva območja sprožilca za natančno prilagojen nadzor. Lahko pa celo nastavite intenzivnost vibriranja za povsem prilagojeno izkušnjo igranja.
– Profili nadzora za hiter preklop
Ko najdete idealne nastavitve nadzora, jih lahko shranite v enolične profile in hitro preklapljate med njimi, da bodo vaše najljubše konfiguracije vedno pripravljene na uporabo.

Izkusite vse doživete funkcije brezžičnega DualSense kontrolerja, vključno s haptičnim odzivom, prilagodljivimi sprožilci, vgrajenim mikrofonom, gibalnimi kontrolerji in več v podprtih igrah. Uživajte v istem prepoznavnem udobju originalnega brezžičnega DualSense igralnega ploščka, zdaj izboljšanem z na drsenje odpornimi notranjimi oprijemi. Idealno za dolgotrajne seje v enoigralskih igrah, saj ostanejo udobni med intenzivnim tekmovalnim igranjem.

Priloženi deli:

– DualSense Edge brezžični kontroler
– USB prepleten kabel
– 2 standardna pokrovčka
– 2 pokrovčka z visoko kupolo
– 2 pokrovčka z nizko kupolo
– 2 kupolasta gumba na zadnji strani
– 2 ročici podobna gumba na zadnji strani
– Ohišje priključka
– Etui za prenašanje

Izid kontrolerja je 26.1.2023