Playstation PS5 brezžične Pulse3D slušalke Grey Camo

99,99 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

Opis

Uživajte v popolni brezžični izkušnji, ki jo nudijo slušalke, prilagojene za zvok 3D na konzolah PS5. Brezžične slušalke PULSE 3D se lahko pohvalijo z izpopolnjeno zasnovo z dvema mikrofonoma z odstranjevanjem šumov, napajanjem prek priključka USB Type-C® in vrsto enostavno dostopnih gumbov za upravljanje.

Zatopite se v igričarski svet z originalno zasnovo z dvema odtenkoma, ki se popolnoma ujema z videzom konzole PS5.
Brezžične slušalke PULSE 3D so posebej prilagojene za predvajanje zvoka 3D, ki ga omogoča konzola PlayStation®5.

S tehnologijo Tempest 3D AudioTech vas konzola PS5 lahko postavi v središče vseobsežne zvočne pokrajine, kjer se počutite, kot bi zvok prihajal iz vseh smeri.

Nastavitve izenačevalnika slušalk lahko prilagajate neposredno iz menija konzole PS5, saj ima na voljo tri enostavno dostopne prednastavitve in še tri dodatna mesta, kamor lahko shranite svoje osebne nastavitve.

Igrajte v slogu z izpopolnjenimi ušesnimi blazinicami in naglavnim paščkom.

Dva skrita mikrofona
Poskrbite, da vas bodo prijatelji s povezavo slišali. To omogočata dva vgrajena mikrofona, nameščena na optimalni mesti za zvoka, ki imata za kristalno čisti zvok vgrajeno tehnologijo za odpravljanje šumov.

Enostavno dostopni gumbi za upravljanje
Upravljajte z nastavitvami med samim igranjem. Vgrajeni gumbi vam omogočajo, da utišate mikrofon, nastavljate skupno glasnost, prilagajate zvok igre ter upravljate z zvokom klepeta. Z namenskim gumbom za nadzor mikrofona pa lahko enostavno preverite, kako vas slišijo drugi igralci.

Brezžični vmesnik
Uživajte v brezžičnem igranju do 12 ur, kar omogoča vgrajena akumulatorska baterija. S priloženim vmesnikom jih povežite s konzolo PS5 ali PS4™ in z združljivim računalnikom z operacijskim sistemom Windows ali macOS®.

3,5 mm vtičnica
S priloženim zvočnim kablom s 3,5 mm vtičnico enostavno povežite slušalke s PlayStation®VR in z mobilnimi napravami.