Playstation PS4 igra Marvel's Spider-Man

39,99 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

EAN: 711719416371 Šifra: 1006021 Kategorije: , ,

Opis

Od izdajateljske hiše Marvel in razvijalca Insomniac Games povsem nova izkušnja Spider-Man

Igra Marvel's Spider-Man z enim najbolj prepoznavnih junakov v glavni vlogi vključuje akrobatske podvige, improvizacijo, streljanje mrež in ostale elemente, po katerem je ta junak znan. Poleg tega predstavlja povsem nove elemente za igro s Spider-Manom v glavni vlogi. Od skakanja s parkourjem in uporabe okolja do novega načina boja in osupljivih nepredvidljivih trenutkov ­ takega Spider-Mana še niste igrali.

Izdajateljska hiša Marvel in razvijalec Insomniac Games sta se združila in ustvarila povsem novo in pristno Spider-Manovo zgodbo. To ni podobno Spider-Manu, s katerim ste se že srečali ali pa ste ga videli v filmu. To je izkušen Peter Parker z izjemnimi sposobnosti boja proti velikim zločincem v New Yorku. Hkrati poskuša uskladiti svoje kaotično osebno življenje in kariero med tem, ko usoda devetih milijonov Newyorčanov visi na njegovih plečih.

Bodite Spider-Man
Peter Parker lahko zaradi večletnih izkušenj pri boju s kriminalom kot Spider-Man popolnoma nadzoruje svoj mogočni pajek-čut, dinamične sposobnosti, akrobatske veščine in nov kostum.

Doživite izvirno zgodbo
To je povsem novo Spider-Manovo vesolje z znanimi liki v neznanih vlogah. Prevzemite nadzor nad zapletenim dvojnim življenjem mladega odraslega z velikimi močmi in zapletenim razvojem njegovih prijateljstev.
 
Skočite v odprt svet
Svobodno se zibajte skozi Marvelov New York v epskih akcijskih nepredvidenih dogodkih z bogato zgodbo in liki, s katerimi se lahko poistovetite.

Izid igre 07.09.2018

PREDNAROČITE!