Pioneer SPH-DA160DAB avtoradio

369,99 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

EAN: 4988028478956 Šifra: 1006539 Kategoriji: ,

Opis

2-Din SPH-160DAB vam omogoča povezavo z združljivim telefonom iPhone ali Android z enim samim kablom USB, ki vam omogoča, da na nadzorni plošči na priročen način nadzorujete Apple CarPlay, Android Auto in Waze (prek Android Auto ali Apple CarPlay). Predvaja DAB / DAB + digitalni radio, avdio / video vsebine iz naprav USB.

Poleg tega ima ta avtomobilski AV-predvajalnik Bluetooth, ki omogoča predvajanje glasbe ali prostoročno telefoniranje prek brezžične povezave.

Nadgradite svojo glasbo z visokokakovostnimi zvočnimi funkcijami: 13-pasovni grafični EQ vam omogoča, da nastavitve zvoka prilagodite svojim željam.
Apple CarPlay
Apple CarPlay Je pametnejši, varnejši in zabavnejši način uporabe iPhona® v avtomobilu. Apple CarPlay uporabnikom iPhonov omogoča neverjetno intuitiven način za klicanje, uporabo zemljevidov, poslušanje glasbe in dostop do sporočil z eno samo besedo ali dotikom. Apple CarPlay zahteva iPhone 5 ali novejšo različico z najnovejšo različico sistema iOS.

Android Auto
Android Auto platformo Android razširi v avto na način, ki je namenjen vožnji, samodejno pa vam prinese koristne informacije in jih razvrsti v preproste kartice, ki se prikažejo ravno takrat, ko so potrebne. Zasnovan je tako, da ne moti pozornost, tako da lahko ostanete osredotočeni na pot naprej. Android Auto je združljiv s telefoni Android s sistemom Android 5.0 (Lollipop) ali novejšim. Android Auto morda ni na voljo v vseh napravah in ni na voljo v vseh državah ali regijah.

DAB+
DAB+ Uživajte v udobju poslušanja svojih najljubših radijskih postaj v kristalno čisti digitalni kakovosti, zahvaljujoč vgrajenemu sprejemniku Digital Radio.

Bluetooth
Prostoročno telefoniranje s širokopasovnim govorom, brezžično pretakanje zvoka (A2DP) z iskanjem izvajalcev, albumov in pesmi, preprostim seznanjanjem in nadzorom zvoka (AVRCP), je brezžična tehnologija Bluetooth® poskrbela, da je življenje v vozilu varnejše in bolj priročno.

6.8 Kapacitivni zaslon na dotik
6,8-palčni kapacitivni popolnoma raven zaslon na dotik, ki omogoča zelo podrobne hitre in odzivne poteze z več dotiki, kot je povečava s pritiskom na prst ter krmiljenje s prstom in drsenjem na dosegu roke.

Mechafree
Mechafree izdelek je zasnovan za sodobne digitalne glasbene formate.

USB vhod
Povežite katero koli napravo s kablom USB, da napolnite napravo ali poslušate čist in jasen zvok.

Spotify
Spotify S programom Spotify preprosto povežite pametni telefon in udobno brskajte po svojih najljubših seznamih predvajanja, albumih, skladbah in izvajalcih s pomočjo kontrolnikov glavne enote.

Waze
Waze je družabna GPS aplikacija za vožnjo / navigacijo, ki ponuja zemljevid, promet v realnem času in različne druge informacije, do katerih lahko dostopate na velikem zaslonu multimedijskih naprav, združljivih s Pioneer.

FLAC
Uživajte v digitalnih zvočnih datotekah FLAC brez izgube v vozilu z izhodom za predvajanje v kakovosti CD-ja, brez pretvorbe.

Tehnične specifikacije:
– Maksimalna izhodna moč 50W x 4
– DAB sprejemnik (antena CA-AN-DAB.001 ni priložena)
– Bluetooth
– 3x predizhodi
– Kretnici Low in High

Predvaja
– MP3, WMA, WAV, FLAC in AAC avdio datoteke preko USB
– H.264, MKV, FLV, MPEG4, MPEG2 in TS video datoteke v Full HD

Dodatne informacije

DAB/DAB+ digitalni sprejemnik

DA

Bluetooth podpora

DA

CD pogon

NE

Pametna povezava

Android Auto, Apple Carplay

Velikost radia

2 DIN