Pioneer DMH-A3300DAB avtoradio

219,99 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

EAN: 4988028449161 Šifra: 1006277 Kategoriji: ,

Opis

Zmogljiva zabava za vaš avto.

2-Din DMH-A3300DAB vam omogoča povezavo z združljivim telefonom iPhone ali Android s pomočjo enega samega kabla USB, kar vam bo omogočilo nadzor WebLink z vaše nadzorne plošče na priročen in varen način. Predvaja DAB / DAB + digitalni radio, avdio / video vsebine in naprave USB.

Poleg tega ima ta avtomobilski predvajalnik funkcijo Bluetooth, ki omogoča pretakanje glasbe ali prostoročno klicanje prek brezžične povezave.

Nadgradite svojo glasbo z zvočnimi funkcijami visoke kakovosti: 13-pasovni grafični EQ, samodejna EQ in časovna poravnava vam omogočajo, da zvočne nastavitve prilagodite svojim lastnim željam.

Spletna povezava
Nova aplikacija WebLink širi zabavo v avtomobilu s čudovitim svetom aplikacij. Uživajte v prilagojeni glasbi, videoposnetkih in drugi povezani vsebini, ki jo poganja telefon in oblak.

DAB +
Uživajte v udobju poslušanja svojih najljubših radijskih postaj v kristalno čisti digitalni kakovosti zahvaljujoč vgrajenemu digitalnemu sprejemniku.

Bluetooth
Upoštevajte lokalne zakone o vožnji z vgrajenim Bluetooth (HFP). Brezžična tehnologija širokopojasnega govora, brezžično pretakanje zvoka (A2DP) z izvajalcem, albumom in iskanjem skladb, preprosto seznanjanje in nadzor zvoka (AVRCP), z brezžično tehnologijo Bluetooth® je življenje v vozilu varnejše in bolj priročno.

6.2″ zaslon na dotik
Zaslone Pioneer Clear Type so zasnovani za lepo in natančno reprodukcijo z izboljšano vidljivostjo.

USB vhod
Priključite katero koli napravo z vmesniškim kablom USB, da napolnite napravo ali poslušate čist zvok.

Dvojni vhod za kamero
Dvojni vhodi kamer vam omogočajo dodajanje vzvratne (obrnjene) kamere in sprednje kamere, ki lahko pomaga pri vidljivosti spredaj in zadaj, vleki ali parkiranju.

FLAC
Uživajte v FLAC digitalnih zvočnih datotekah brez izgub v svojem vozilu z izhodnim predvajanjem v kakovosti CD, brez potrebe po pretvorbi.

13-pasovni grafični EQ
Podrobno prilagodite svoj zvočni izhod za glasbeno izkušnjo, prilagojeno vašim željam.

Večbarvna
Prilagodite zaslon in osvetlitev tipk notranjo osvetlitev vašega vozila z vrsto neskončnih barvnih kombinacij.

Dodatne informacije

DAB/DAB+ digitalni sprejemnik

DA

Bluetooth podpora

DA

CD pogon

NE

Pametna povezava

NE

Velikost radia

2 DIN