Denon DRA-800H stereo AV Sprejemnik črn

799,99 

Sem na zalogi!

EAN: 4951035069660 Šifra: 1006265 Kategoriji: ,

Opis

Uživajte v dvokanalnih omrežnih sprejemnikih Hi-Fi Denon DRA-800H z visokokakovostnimi zvočnimi zmogljivostmi ob poslušanju analognih in digitalnih virov. Z radiem FM / DAB +, široko paleto povezljivosti, vključno s Phono vhodom, omrežno integracijo in HDMI-jem, boste nadgradili izkušnjo poslušanja in domačega kina. Z naprednim dizajnom ojačevalnikov po meri in močnim napajanjem DRA-800H zagotavlja, da vaši zvočniki poganjajo natančno sliko zvoka. DRA-800H se s 4K Ultra HD HDMI in najnovejšimi brezžičnimi tehnologijami za pretakanje glasbe (Wi-Fi, AirPlay 2, vgrajen Bluetooth in HEOS) brez težav povezuje z vašim televizorjem, glasbenimi storitvami in Hi-Fi sistemom. Uživajte v omrežnem pretoku in predvajanju zvoka USB na sprednji plošči MP3, WAV, FLAC, ALAC in DSD (2,8 / 5,6 MHz). Opremljen z A / B zvočniškimi terminali, dvojnim izhodom nizkotonskega zvočnika, tremi digitalnimi in dvema analognima vhodoma, enim pfono (MM) vhodom in ARC za televizijski zvok, DRA-800H ponuja vrhunsko stereo poslušanje za vašo glasbeno zbirko in domači kino ogled.

Visoko-učinkoviti Diskretni 2-kanalni Ojačevalnik
Omrežni sprejemni ojačevalnik omrežja DRA-800H je zasnovan posebej za potrebe vašega dvokanalnega sistema. DRA-800H ima poseben diskretni visokotokovni ojačevalnik moči, simetrično zasnovo in OFC (baker brez kisika) navijanje, ki zagotavlja največjo zmogljivost in 100 W moči na kanal (8 ohm, 20Hz – 20kHz, THD: 0, 08%, 2ch vožen). Z nizko zmogljivostjo impedance nudi večjo stabilnost s široko paleto zvočnikov za talne in knjižne police za uravnotežen, kvaliteten zvok. Samodejni način ECO pomaga zmanjšati porabo energije, ne da bi pri tem žrtvoval kakovost zvoka.

NAPREDNI ZVOČNI INŽENIRING
Zvočni inženirji Denon uporabljajo skrbno izbrane dele Hi-Fi, vključno z upori po meri in kondenzatorji zvoka, za nastavitev stereo sprejemnika. S pomočjo načinov oblikovanja, ki jih najdemo v nagrajenih ojačevalnikih Denon, ima DRA-800H simetrično postavitev, dvojno diferencialno vezje DAC in analogna vezja predojačevalnika, ki ne motijo napajanja. Namensko vezje s svojimi kratkimi in ravnimi potmi med napajanjem, signalom in ojačitvijo zagotavlja, da vaši zvočniki vozijo podrobno in natančno slikanje.

HEOS VGRAJEN ZA BREZŽIČNO PRETAKANJE GLASBE
Prenesite svojo najljubšo glasbo od kjer koli in povsod po vašem domu s pomočjo HEOS Vgrajene tehnologije. Uživajte v visokokakovostni glasbi iz širokega spektra pretočnih storitev, vključno s Spotify®, TuneIn, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Tidal, Napster, Deezer ali lokalnimi glasbenimi viri. Vse to brezhibno nadzirajte z brezplačno aplikacijo HEOS.