Akcija!

Denon DRA-800H silver + Monitor Audio Bronze 100 črn

999,99 

799,99 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

525,00 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

Opis

Promocija nakupov: Nakup Denon DRA-800H v srebrni barvi skupaj z Monitor Audio Bronze 100

Uživajte v dvokanalnih omrežnih sprejemnikih Hi-Fi Denon DRA-800H z visokokakovostnimi zvočnimi zmogljivostmi ob poslušanju analognih in digitalnih virov. Z radiem FM / DAB +, široko paleto povezljivosti, vključno s Phono vhodom, omrežno integracijo in HDMI-jem, boste nadgradili izkušnjo poslušanja in domačega kina. Z naprednim dizajnom ojačevalnikov po meri in močnim napajanjem DRA-800H zagotavlja, da vaši zvočniki poganjajo natančno sliko zvoka. DRA-800H se s 4K Ultra HD HDMI in najnovejšimi brezžičnimi tehnologijami za pretakanje glasbe (Wi-Fi, AirPlay 2, vgrajen Bluetooth in HEOS) brez težav povezuje z vašim televizorjem, glasbenimi storitvami in Hi-Fi sistemom. Uživajte v omrežnem pretoku in predvajanju zvoka USB na sprednji plošči MP3, WAV, FLAC, ALAC in DSD (2,8 / 5,6 MHz). Opremljen z A / B zvočniškimi terminali, dvojnim izhodom nizkotonskega zvočnika, tremi digitalnimi in dvema analognima vhodoma, enim pfono (MM) vhodom in ARC za televizijski zvok, DRA-800H ponuja vrhunsko stereo poslušanje za vašo glasbeno zbirko in domači kino ogled.

Monitor Audio Bronze 100 je bookshelf zvočnik z 20 cm glavno membrano

Opremljeni s 25-milimetrskim visokotoncem C-CAM Gold Dome, ki vsebuje disperzijsko (UD) tehnologijo in 8-palčno C-CAM membrano za bas in srednjetonske frekvence. Monitor Audio Bronze 100 oddajajo osupljivo čist, odprt in podroben zvok.

Kot pri vseh zvočnikih iz serije Bronze, vrhunska kakovost izdelave in izbira sodobnih materialov zagotavljata, da so zvočniki eleganten dodatek k vsakemu domu.