Denon DHT-S716 Soundbar Heos črn

939,99 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

EAN: 4951035071618 Šifra: 1006552 Kategoriji: ,

Opis

Vrhunski soundbar z vgrajeno HEOS podporo, Spotify, Amazon Music in zvočnimi formati visoke ločljivosti Dolby True HD

 

Nadgradite sistem domačega kina z novim vrhunskim premium Denon soundbarjem DHT-S716H. Ta kompakten soundbar enostavno namestite neposredno pod televizor in uživajte v vrhunskem zvoku z Dolby True HD / DTS – HD Master Audio.

Pretočna glasba je mogoča prek spletnih storitev, kot so Spotify (Brezplačno in Premium), Amazon Music, Tidal, TuneIn Internet Radio … prek vgrajenih HEOS in Bluetooth. Zahvaljujoč 4K UHD HDMI vhodom se soundbar enostavno poveže s televizorjem in drugimi medijskimi napravami, da dobite najboljšo kakovost slike in nepremagljiv Denon zvok.

Če dodate brezžični nizkotonec DSW-1H in prostorske zvočnike z vgrajenim HEOS-om, dobite popolno 5.1 surround okolje. Šest visokozmogljivih kanalov in digitalna ojačitev razreda D zagotavlja neverjetno čist zvok za kateri koli zvočni vir.

Soundbar je združljiv z Amazon Alexo – nadzirajte glasnost z lastnim glasom, preklopite zvok itd. Lahko ga tudi seznanite s pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali drugo združljivo napravo in predvajate svojo najljubšo glasbo.

Podprti so tudi vsi priljubljeni zvočni formati z visoko ločljivostjo, kot so DSD, FLAC, WAV, ALAC, MP3, WMA in AAC. Njegova kompaktna tanka zasnova izboljša in izboljša zvok tudi za največje modele televizorjev, z HDMI in optičnimi kabli za hitro in enostavno nastavitev. Programirate lahko šest gumbov za hiter izbor za enostaven dostop do vseh funkcij in najljubših radijskih postaj.