Denon DHT-S216 Soundbar črn

219,99 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

EAN: 4951035071687 Šifra: 1006532 Kategoriji: ,

Opis

Nova zvočna vrstica Denon z virtualnim DTS: X 3D zvokom, ki nudi izboljšane bas in kristalno čiste dialoge med gledanjem filmov in TV oddaj – za močno doživetje domačega kina. Ta nizkoprofilni zvočni trak je lahko vgrajen na steno, vgrajeni so močni nizkotonski zvočniki (ločen nizkotonec ni potreben), ter podpira Dolby Digital Decoding.

Popolnoma je združljiv z današnjimi HD in 4K televizorji, vgrajeni 4K UHD HDMI (z enim vhodom in enim izhodom ter ARC) pa ponuja jasne slike in neverjetno kakovost zvoka. Hitro priključite televizor, predvajalnik Blu-ray ali druge naprave prek HDMI (z zvočnim povratnim kanalom) in optičnim ali AUX vhodom. Omogoča preprost pretok vaše najljubše glasbe prek Bluetooth.

Z višino 60 mm se zlahka prilega večini prostorov in ne bo blokiral spodnjega roba televizorja, kot to počnejo zvočniki večje velikosti. Uživajte v kristalno čistem dialogu z Denon Dialogue Enhancer med gledanjem filmov in TV oddaj s kompleksnejšimi zvočnimi posnetki. V paketu je 4K HDMI kabel – preprosto priključite en kabel v televizor in uživajte v impresivnem zvoku vaše najljubše TV vsebine.

S 3,5 mm AUX vhodom povežite analogno napravo in brezhibno poslušajte glasbo skozi zvočno vrstico.