Denon AVC-X4800H AV receiver črn

2.499,99 

Ojej, trenutno nisem na zalogi.
Pošlji povpraševanje na elektronsko pošto.

EAN: 4951035907535 Šifra: 1006736 Kategoriji: ,

Opis

Zmogljiv 9-kanalni ojačevalnik

Z diskretnimi ojačevalniki na vseh kanalih AVC-X4800H zagotavlja izjemnih 200 W na kanal in tako zagotavlja dinamično in natančno zabavno izkušnjo. Pogonske enote z nizko impedanco zagotavljajo stabilnost delovanja širokega spektra zvočnikov in ustvarjajo uravnoteženo višino. Zabavna izkušnja, ki jo ponuja sistem domačega kina s tem ojačevalcem, bo presegla vaša pričakovanja.

Vrhunska izkušnja domačega kina – 8K podpora

AVC-X4800H ponuja vrhunsko izkušnjo domačega kina s podporo 8K / 60Hz in podporo za video igre 4K / 120Hz ter podporo za najnovejše specifikacije HDMI. Omogoča vam tudi ustvarjanje najboljšega 4K domačega kina in zagotavlja, da je vaš AV ojačevalnik pripravljen na 8K podporo kadarkoli želite. Uživajte v najkakovostnejšem 3D zvoku in slikah, ki bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše ljubitelje zvokov in filmov.

Nova generacija v igranju video iger

Ta ojačevalnik bo z najnovejšo podporo HDMI dvignil vašo igralno izkušnjo na naslednjo raven. Uživajte v video igrah s podporo in povečavo 4K / 120Hz ter VRR (Variable Refresh Rate), hitrim transportom okvirjev (QFT) in Auto Low Latency Mode (ALLM), ki zmanjša ali popolnoma odpravi pojemanje in trganje kadra in ponuja lažjo in enostavnejšo igralsko izkušnjo brez zaostajanja.

Popolna podpora za zvok 3D

Potopite se v 3D zvok z Dolby Atmos in Dolby Atmos Height Virtualization, nato pa DTS: X, DTS Virtual: X, IMAX Enhanced in Auro 3D. Ojačevalnik podpira do 11,2-kanalno obdelavo z 9-kanalnim ojačevanjem. Dodajte svojo izbiro dvokanalnega ojačevalnika, da napolnite dodatna dva kanala in sestavite 7.2.4 ali 9.2.2. Atmos sistem za domači kino za zmogljivejšo 3D izkušnjo.

Napredni 8K HDMI video modul z eARC podporo in podporo za različne HDR formate

Uživajte v svojih najljubših filmih, TV oddajah in video igrah z najboljšo razpoložljivo kakovostjo slike. AVC-X4800H ima napreden odsek HDMI (8 vhodov / 3 izhode) z namenskim vhodom SK, ki podpira 8K / 60 Hz in 4K / 120Hz. Vsi vhodi HDMI imajo HDRI O, HDRI O +, Dolby Vision, Hybrid Log Gamma (HLG), Dynamic HDR, 3D in BT.2020 podporo za izjemno barvo, jasnost in kontrast. Ojačevalnik je potrjen s strani Imaging Science Foundation in vsebuje vrsto video nadzornih umerjanj.

Sodelujte s svojimi najljubšimi glasovnimi pomočniki

Z Amazon Alex, Google Assistant in Apple Siri upravljajte svoj ojačevalnik glasu in prostoročne brezžične glasbene storitve.